Mij is het gelukt... Jij kunt het ook!
Je omgeving en je dieet

Nieuwe video: je omgeving en je dieet

Hoe reageren de mensen om je heen op je dieet? Zijn ze kritisch? Lachen ze je uit? Zeggen ze dat het toch niet gaat werken? In deze video geef ik je drie tips die je helpen om te kunnen omgaan met de (niet altijd positieve) reacties van je omgeving. Bekijk deze nieuwe video! In deze GRATIS video geef ik je meteen een aantal handige en praktische tips. Tips die je echt helpen. Vrijblijvend en zonder verplichtingen!

Met mijn Fit Plan ben ikzelf niet alleen meer dan 50 kilo afgevallen, ik ben er ook nog eens veel fitter door geworden. En net zo belangrijk: die 50 kilo zijn er nog steeds af – nu al jaren lang!

Ik wil en kan je helpen om ook blijvend, en succesvol gewicht te verliezen. De eerste stap: bekijk de video! Schrijf je dus nu in, zodat je meteen kunt beginnen.

  • Leer hoe je de verleiding van teveel eten kunt weerstaan en hoe je kunt omgaan met de kritiek van de mensen om je heen.
  • Kijk hoe je met een eiwitrijk dieet snel en zonder hongergevoelens kunt afvallen terwijl je toch lekker eet. 
  • Voel hoe je snel fitter wordt en energie krijgt, met eenvoudige oefeningen die je in je huiskamer kunt doen, zelfs als je al jaren lang niet meer aan sport of beweging hebt gedaan.

Vul je naam en email in en klik op Direct Toegang, zodat je de gratis video meteen kunt bekijken.

Enter your email address in the box to watch the video